شکایت برای مطالبه دیه در تصادف

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من تصادف کردم 8-1401و رای دادگاه صادر شد برام تقریبا 4-11-1402تصمیم نهای صادر شد بعدش منم گفتم اعتراض بزنم که یه ماه مانده به 1403دیه گرانتر میشه من اعتراض زدم و تقریبا 5-1-1403دادگاه تجدید نظر رد کرد حالا گفتم رای من که تمامه همونه مبلغه دیه هست که نوشتن گفتم بنظره شما رفته اجرای احکام من برم برگه را ببرم بیمه شماهم یه راهنمایی بکنید ممنون بخدا این سه ساله پرونده اونجاس چند نفر میشناسم البته تو منطقه خودمون تصادف کردن تو سه ماه چهار ماه کارشون تمام شده ممنون یه راهنمای بکنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی شما میتوانید برای اجرای حکم و گرفتن دیه از بیمه اقدام کنید ، در ضمن دیه به نرخ سال 1403 محاسبه خواهد شد.