مطالبه خسارت تاخیر در انجام تعهد

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ساختمان پیش خرید کروم بد مدتی کوتاه فروختم خریدار بنده به دلیل تاخیر سند که فروشنده اول با تاخیر دادن از من 150 تومن ضرر گرفت بنده هم بابت مطالبه خسارت از نفر اول شکایت کردم که متاسفانه دادگاه قرار رد دعوی زد بعد بابت تسبیب شکایت کردم که وکیل نفر اول همان حکم مطالبه را ارائه داد باز هم قرار رد دعوی در بدودی داده شد آیا من که این ضرر زیان را دادم نمیتونم بگیرم با اینکه در هردو قولنامه خسارت روزانه تاخیر هست و همان زمان هم در قولنامه اجازه فروش به شخص دیگر را نوشته بودیم با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که در قرار خسارت تاخیر درج شده قابل مطالبه است واحتمالا دادخواست به اشتباه ارائه شده است