مطالبه خسارات به راه آهن

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر من بخاطر خسارت به راه اهن جریمه شده در سال 72 به مبلغ 3500000 که توسط دادگاه حکم داده و سند بخاطر جریمه توقیف شده در حالی که سند بنام پدرم نیست و پدر بزرگم‌هست که فوت کرده که سند بنام ایشون بوده برای رفع سند چکار کنیم و پرونده ای نیست و چرا سند بازداشت هست که بنام پدرم نبوده فقط سهم الارث هست ایا برای رفع سند باید سهم ارث پدرم به دادگاه بدم تا ازاد شود و چقدر میشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سند ملک پدر بزرگ شما فقط به میزان سهم الارث پدر شما قابل توقیف است و نسبت به مازاد میتوانید رفع توقیف نمایید