درگیری لفظی با پلیس امنیت اخلاقی

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پلیس بخاطر نداشتن شال تذکر داد اهمیت ندادم و اونام اومدن درگیری لفظی داشتم باهاشون و منو بردن داخل ون بخاطر استرس زیاد خیلی بحث کردم بهشون گفتم خودتون چادر سرنمیکنید و اسرائیل بیاد اینجارو بگیره ار دستتون راحت شیم امنیت اخلاقی هم اسممو نگفتم بحث کردم بعد یه ساعت فرم امضا کردم و اومدم بار اولم بود باید برم دادسرا حرفام جرم محسوب میشه...پسرم بیماری خاص و نادر داره همراه من بودم استرس شدید من بخاطر پسرم بود خیلی عصبانی شده بودم اصلا کنترل نداشتم روی خودم پسرم نباید بترسه خیلی نگرانمم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام جای نگرانی نیست میتونید تماس بگیرید خدمتتون عرض کنم روند رسیدگی پرونده و جزییات رسیدگی رو