محرومیت از اخذ گواهینامه رانندگی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ببینید عزیز من ت ماشینم مشروب بود گرفتنم ولی الان ت دوره محکومیتم سپری میکنم پابند شدم میخام بعد اینکه تموم شه میتونم برم بگیرم گواهینامه ی 3 باری پشت فرمون مست بودم گرفتنم ولی تموم شد پرونده هاش میسه راهنمایی کنین؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر در حکم شما محرومیت از حقوق اجتماعی مثل اخذ گواهینامه هم باشد،باید آن دوران هم سپری کنید.