انتشار فیلم خصوصی افراد

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
برادر بنده دانشجوی دانشگاه فرهنگیان است و در خوابگاه دو مداحی و یک آهنگ از محسن لرستانی خوانده است و میترسد که یکی از افراد حاضر در خوابگاه از او فیلم گرفته باشد و پخش کند و همین عامل منجرب به اخراج وی شوید
سوال بنده این است که آیا این عامل میتواند منجرب به اخراج وی شود
و این درحالی است که خواندن یک آهنگ آن هم آهنگی که ضد نظام جمهوری اسلامی ایران نیست و ضمنا برادر بنده که قصدی برای انتشار فیلم نداشته است و یک نفر دیگر از او در کنار بقیه که در حال خوانده بوده فیلم گرفته و از حریم خصوصی آن جمع و برادر بنده سوال استفاده کرده
آیا میتوانند علیه او حکمی صادر کنند و او را اخراج کنند یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام این مواردی که شما عنوان کردید نه جرم است نه ملاک تصمیم گیری نگران نباشید