سلام وقتتون بخیر ببخشید میخواستم بدونم اگه خودرو سندش به نامم باشه و

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
ببخشید میخواستم بدونم اگه خودرو سندش به نامم باشه و به صورت وکالتی و قسطی بفروشمش، اگر صاحب جدیدش با خودرو تخلفی بکنه، واسم دردسر ساز میشه یا نه، و اگر اقساط رو پرداخت نکنه، میتونم درخواست توقیف ماشین رو بدم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اصولا کلیه تخلفات برای صاحب پلاک است ، در مبایعه نامه ذکر شود کلیه تخلفات اعم از قانونی و قضایی و راهنمایی رانندگی بر عهده خریدار است و نیز ذکر گردد خریدار نهایت تا تاریخ ...باید پلاک را تعویض نماید و در صورت عدم تعویض ضمانت اجرا در نظر بگیرید و ایضا در وکالت هم درج گرددکه مهلت آن تا تاریخ... معتبر باشد .-در خصوص فروش اقساطی با عدم پرداخت نمی توانید تقاضای توقیف نمایید مگر به حکم دادگاه لذا در مبایعه نامه ذکر گردد در صورت وصول نشدن هر یک از چکها به هر نحو معامله منفسخ می باشد و خریدار علاوه بر مسترد نمودن مبیع باید وجه التزام به مبلغ.... را هم بپردازد.موفق باشید .در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید ..