فروش داروهای لاغری در پیج اینستاگرامی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من حدوده سه سال پیش داروی چاقی در پیج اینستاگرام میفروختم کسی شکایت نکرده بود فقط پلیس فتا متوجه شده بود تعهد دادم ک این کارو نکنم والان بعد س سال ژل لاغری هرزگاهی میفروختم با من با شمارهnocoleridتماس گرفتن جواب ندادم .در سامانه ثنا هم شکایتی یا ابلاغیه ای نیست...الان چیکار باید بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تا قبل از اینکه از شما شکایتی شود و از طریق سامانه ثنا برای شما ابلاغ شود، ملزم به حضور در مرجع قضایی و پاسخگویی نیستید. اگر از طریق پلیس فتا با شما تماس گرفتند می توانید حضوری مراجعه کنید.