قراردادها و تخلف از آن

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
لیلا فرجامیان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من با ی شرکت طراحی سایت ی قراردادی بستم‌برا طراحی سایت
بعدش توافق کردین ی هزینه ی بابت سرور و ... پرداخت کنیم
بعد در طول طراحی بار ها با بهانه های مختلف تغییر سرور و هک و خرید پلاگین اورجینال هزینه های زیادی ازم گرفتن
ک بعد گذشت یکسال هنوز بیشتر اون موارد رو سایت اعمال نشد
بعد گذشت یکسال بتازگی متوجه شدم کلا اون هزینه ای ک از ما میگرفتن ی چیز دیگه خرید میکردن
و کلی جزییات دیگه ک بنظر کلاهبرداری صورت میگرفته
و تمام مکالمات ما در بشتر واتساب موجود هست و واریزی ها و علت واریزی ها
میخواستم بپرسم اگه شکایت کنم میتونم پرداختی هامو پس بگیرم!
مبلغی حدودا 100 میلیون میشه
و اینکه من تبریزم و شرکت تهران
ایا بعد شکایت ممکنه من مجبور بشم به دادگاه تهران برم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام با توجه به اینکه سوالات شما نیاز به بررسی بیشتر دارد بصورت خلاصه عرض می‌شود : 1-شکایت کیفری کلاهبرداری شرایط مختص به خود را دارد که با وجود آن شرایط می‌توان پیگیری کرد در فرض سوال شما منتفی است. 2-می‌توان از طریق طرح دعوای حقوقی الزام به ایفای تعهد و در نهایت در صورت عدم انجام مطالبه وجه به استناد قرارداد و واریزی ها انجام داد 3-دادگاه محل انعقاد قرارداد صالح به رسیدگی است.