استفاده از پابند الکترونیکی

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.برای درخواست پابند بدون رفتن به زندان وقتی حکم قطعی شده و هنوز از اجرای احکام ابلاغ نشده و سه سال زندانی تعضیری دارم دوسال هم تعلیقی میتونم درخواست پابند کنم ؟
بنده هیچگونه سابقه ای نداشتم تا به الان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بر اساس ماده 62 قانون مجازات اسلامی و آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی ، در محکومیت های قطعی درجه 5 تا 8 قبل از معرفی به زندان ، متهم می تواند تقاضای استفاده از پابند الکترونیکی را به قاضی اجرای احکام تقدیم نماید و متهم باید تمام شرایط مقرر در قانون را داشته باشد