سفته ضمانتی بابت ضمانت حسن انجام کار

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر من هفت ماه مشغول ب کار فروشندگی هستم . ب تازگی صابکارم گفته ک باید سفته 200میلیونی برای تعهد کاری بدین ب عنوان ضمانت ک در ایام شلوغ مغازه رو ول نکنیم بریم . اگر بخابیم بریم ی ماه قبل بهش بگیم انوقت مشکلی نداره . من سوالم اینه قبول کنم یا نه ؟میتونه دردسر ساز باشه یا نه ؟ چیکار باید بکنم میترسم گول بخورم . ممنون میشم جواب بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شماره سفته را در قرارداد ذکر نمایید در سفته ذکر نمایید بابت ضمانت حسن انجام کار مبلغ و گیرنده سفته را ذکر نمایید سفته سفید امضا نباشد از سفته کپی اخذ نمایید و ..