شکایت بابت افترا و اعاده حیثیت

دسته بندی : کیفری | افترا
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.
در یک آپارتمان 16 واحده ساکن هستم که 3 نفر مالک و بقیه مستاجر هستن.
شخصی که مدیر ساختمان بوده دو مرحله پول قبوضی مه جمع آوری کرده بود رو به حساب بنده واریز کرده تا من پرداخت کنم.
جمعا 3 میلیون تومن.
و این مبلغ رو بابت قبوض پرداخت کردم و رسید پرداخت هم موجود است.

حالا یکی از ساکنین که مستاجر هستن از من بابت قبوض توضیح خواستن و من با اسناد و مدارک بهشون توضیح دادم ولی ایشان قبول نمیکنند و ادعا دارن که چندین میلیون پول به من پرداخت کردن و بنده از مجتمع کلاهبرداری کردم.
چندین بار از ایشان تقاضای مدرک یا سند مبنی بر پرداخت وجه کردم و ایشان هیچ مدرکی ندارن.
الان در ساختمان گفتن که من چندین میلیون پول ساختمان را بالا کشیدم و به مجتمع بدهکارم. و من رو در محل مجتمع و محل زندگی به عنوان فردی کلاهبردار جلوه داده اند.
آیا میتوان از این شخص برای اعاده حیثیت شکایت کنم؟
آیا این شکایت به نتیجه میرسد؟

هیچکدام از ساکنین به من پولی پرداخت نکرده اند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی بله امکان شکایت تحت عنوان افترا وجود دارد.نتیجه بستگی به دفاعیات و مدارک دارد.