درخواست فسخ قرارداد

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من حدودا 35 روز پیش یک لوازم خانگی تولید داخل از فروشگاه طرف قرارداد خودشون خرید کردم ، به اسم نو فروختن ولی متاسفانه دست دوم هست از روز اول که تحویل دادن مشخص بود و جعبه مال خود دستگاه نبود ، ثبت شکایت از سامانه خودشون کردم ولی جوابگو نبودن و نصاب فرستادن برای باز کردنش ، پول اضافه هم گرفتن بابت گارانتی طلایی ، متاسفانه از سر تا پا ایراد ، خود نصاب نتونست روشن کنه و دستگاه رو باز کردن ، بعد ایشون سه بار از خود شرکت تعمیرکار اومده و اصلا درست بشو نیست ، شرکت هم اصلا پاسخگو نیست ،میخواستم بدونم میتونم طرح دعوی بابت کلاهبرداری و تدلیس بخاطر دست دوم بودن جنس بکنم.درضمن جعبه چندین بار بازشده و حتی مشخصه که مال خود دستگاه نیست رو دارم و روز اول هم از سامانه خودشون ثبت شکایت کردم و تو ماه چهار بار تعمیرکار از شرکت خودشون اومده

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام اگر از روز اول بتونید اثبات کنید که دستگاه دسته دوم بوده مثلا گواهی شاهد و این که کالا قرار بوده بصورت نو در اختیار شما قرار بگیرد که معمولا در عرف باید کالا نو باشد میتوانید به استناد ماده 1 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا اختلاس و کلاه برداری از باب کلاه برداری شکایت کیفری کنید