ایراد ضرب و جرح بدنی

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام حدود دو ماه قبل برادر خانم بنده به درب منزل بنده امده و بنده را مورد توهین و فحاشی و تهدید به قتل قرار داد که بنده سریعا با110 تماس گرفتم و ایشان از محل متواری شد که پس از حضور 110 مورد صورت جلسه شد و بنده سریعا از وی شکایت نمودم و هنگامی که برادر خانم بنده در حال فحاشی بود همسر بنده جلوی درب منزل ایستاده بود و باد بیل کشاورزی را جلوی درب منزل انداخته بود که بنده بدون هیچگونه سو قصدی برای اینکه بیل کشاورزی در دسترس برادر خانم قرار نگیرد با پای خود به بیل ضربه زدم که جابه جا شود و به عقب تر بیفتد که ناگهان به پای همسرم برخورد نمود و همسرم پس از ان ترک منزل نموده و حدود سه روز بعدش به دلیل ضرب و جرح عمدی از بنده شکایت نموده که شهود خود را برادرش که دارای سوابق متعدد کیفری می باشد قرار داده است و نظریه پزشکی قانونی را گرفته است که در آن قید شده است بنا به ادعای شاکی مورد اصابت جسم سخت قرار گرفته است و در دادسرا برای بنده قرار جلب به دادرسی صادر شده است و بنده در اظهارات خود در دادسرا ضرب و جرح را نپذیرفته ام و حال بنده در جلسه دادگاه کیفری چه دفاعی از خود انجام دهم.با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی در خصوص ضرب و جرح باید عنصر معنوی که در واقع قصد شما هست احراز بشه در اینصورت فقط به پرداخت دیه محکوم میشوید