ایراد ضرب و جرح بدنی

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

پیرو سوال قبل با توجه به شکایت بنده از برادر خانمم .ایشان جهت دفاع از خود در دادسرا حاضر نشد و بنده حکم جلب ایشان را گرفتم و در ادامه قرار جلب به دادرسی صادر شد که با توجه به اینکه ایشان تنها شهود همسر بنده بابت ضرب و جرح همسرم می باشد و از اقوام درجه یک محسوب می گردد و خانم بنده هم تاکنون هیچگونه شکایتی را علیه بنده انجام نداده است و بنده نیز هیچگونه سابقه کیفری ندارم سوال بنده این است که در دادگاه کیفری چه دفاعی را از خود انجام دهم و آیا میتوانم بیان کنم که من نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده است شاید ضربه وارد شده به پای همسرم توسط برادر ایشان وارد شده است و یا شاید پس از ترک منزل خود زنی کرده است .به این دلیل که وکیل خانم بنده به دنبال گرفتن حکم عسر و حرج و گرفتن حق طلاق برای خانم است .تشکر میکنم که خیلی واضح راهنمایی بفرمایید.ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام مجدد و احترام نسبت فامیلی حتی درجه 1 مانع ادای شهادت نیست و طبق ماده 454و بند ج ماده456 میتواند با قسامه و یک شاهد از شما دیه بگیرد که اگر ثابت بشه از مصادیق عسر وحرج در ماده 1130 نمیباشد در مرتبه اول ضربو جرح معمولا قاضی حکم به عسر جرج نمیباشد اگر مایلید از همین پول با بنده تماس بگیرید جهت بررسی