تایید فسخ معامله ملک

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و ادب و احترام بنده سه دانگ از گاوداریم را به صورت چکی فروختم و چون چک پاس نشد حکم بر فسخ مبایعنامه و وکالت و سند خریدار گرفتم ، لیکن خریدار رفته ملک بنده را به صورت صوری به د نفر هر کدام یک نفر فروخته و آنان مدعی ثالث و دادگاه نیز دو دانگ از سه دانگ من را ملغی کرده لطفا راهنمایی بفرمایید من پولم 4 سال هست گیرم نیومده و ملکم را هم علیرغم اینکه مدارک او و مبایعنامه اش فسخ شده و حکم بر ابطال آن خورده ، بنده باید چکار کنم که به ملکم برسم . ؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که تاریخ مبایعنامه های صوری بعد از فسخ شما باشد قابل ابطال می باشد و‌در غیر این صورت می بایست مطالبه ثمن خود را نمایید