آیا ممکن است شخص حقوقی از اوراق هویتی سوء استفاده کند؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید
من در دوره ای آنلاین شرکت کردم که میگفتن اگه بخواین مبلغی اضافه تر واریز کنید تا در کناردوره مدرک هم بهتون بدیم بعداز من پرینت کد ملی وعکس وادرس منزل و کد پستی گرفتن بعد از اتمام دوره گفتن مدرک رو فرستادیم ولی گم شده بعد من شماره کارت دادم تا مبلغش رو برگردونن فعلا که واریز نکردن خواستم بدونم میتونن با این مدارکی که از من در دست دارند سو استفاده کنند یا نه در ضمن ایشون تاجر هستند و کار واردات و صادرات هم انجام میدن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بله می تواند سوء استفاده شود شما می تواتید پیش دستی کنید وبابت عودت وجهتون اقدام کنید تا چنانچه سوء استفاده ای صورت گرفته باشد پرونده ای تشکیل و مسبوق به سابقه باشد.موفق باشید.