سلام چند نفر با چوب و آجر به در منزل ما حمله کردن و باعث شکستن شیشه منزل و ماشین ما شدن

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
چند نفر با چوب و آجر به در منزل ما حمله کردن و باعث شکستن شیشه منزل و ماشین ما شدن حکم دادگاه برای این اشخاص چیست ما شهود داریم ولی اونا انکار میکنن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی موضوع را صورتجلسه پلیس نمایید و شکایت کیفری ورود به عنف و تخریب و اخلال و ...نمایید و ادله و شهود خود را ارایه دهید .میزان و نوع مجازات بسته به اثبات جرایم ارتکابی با نظر دادگاه است