مطالبه طلب ازضامن مدیون

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من یه مقدار پولو رو به حساب اقایی به فامیلی حیدری واسه خرید برنج زدم این اقای حیدری یه نفرو که برنج رو بهمون بفروشه معرفی کرد منم که طرف اقای حیدری رو نمیشناختم واسه ضمانت 3 دنگ یه باغ و از اقای حیدری به عنوان ضمانت گرفتم ایشون تو محضر 3 دنگ باغو به اسم من زدن
الان پولمو خوردن و زیر بار ضمانتی هم که کردن نمیرن منم شکایت کردمو کارم تو دادگاه خواستم بپرسم میتونم پولمو از کسی که ضامن شده و باغ و به اسمم زده بگیرم یان نه ممنون میشم کمکم کنید و راهنماییم کنید که میتونم تو دادگاه برنده این پرونده باشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.بله ضامن مسئول پرداخت بدهی آن شخص به شمامی باشد.به شرطی که دادخواست رابه طورصحیح مطرح کرده باشید حکم به سودشماصادرمی شود.برای بررسی دادخواست بایدازقسمت مشاوره تلفنی بابنده یایکی ازهمکاران وکیل مشورت کنید.موفق باشید