طرح شکایت و ارائه ادله و مستندات جدید

دسته بندی : کیفری | تهدید
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من چند بار حضوری از دادیار خواهش کردم منو ارجاع بدن به پلیس فتا و ... تا شواهد جدید اثبات کنم ، اما در جواب میگن بذار اول متهم بیاد بعدا .
اما
اکنون میتونم این لایحه بدم متن و مشکلی ندارد ؟

با سلام و احترام

بدینوسیله به استحضار می‌رساند، عطف به پرونده فوق الذکر، شواهد جدیدی از توهین و تهدید مجدد طرف مقابل به دست اینجانب رسیده است. این شواهد شامل موارد ذیل می‌باشد:

اسکرین شات پیام‌های توهین آمیز و تهدید به قتل
تعدادی فایل صوتی تهدید آمیز و توهین و ناسزاگویی و ...

با توجه به اهمیت موضوع و جهت تکمیل مستندات پرونده و اثبات جرم، تقاضا می‌شود که مراتب جهت ارجاع اینجانب به پلیس فتا و کلانتری جهت تأیید اصالت شواهد و اقدامات قانونی بعدی، به مراجع ذیصلاح منعکس فرمایید.

با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ متن شما ایراد و اشکالی ندارد ،اما شما میتوانید همانطور که دادیار گفته اند اجازه دهید در جلسه رسیدگی دادسرا عنوان کنید علاوه بر مستندات گذشته که در پرونده ارائه شده ،متهم مجددا نسبت به شما حسب مستندات تقدیمی مرتکب جرم شده است.