اثبات خسارت در تصادف

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،من یه تصادف کردم و افسر اومد گفت ببین خسارتت اگه بیشتر 30 تومن باشه کروکی میکشم،اگ کمتره مدارک بگیر برو بیمه، کارت ماشین و بیمه گرفتم از مقصر ولی چون زود رفت ماشینشو درست کرد بیمه قبول نداره میگه باید کروکی باشه،حدودا 2 ماه میگفت باشه میدم،ولی حالا بعد 2 ماه زده زیرش میگه خسارت نمیدم،من ازش کارت ماشین و بیمه دارم،ولی کروکی ندادن،باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی با توجه به این که در تصادفات رانندگی باید تامین دلیل گرف یا کروکی پلیس راهور از این باب نمیتوانید اما حسب ماده 1326 قانون مدنی میتوانید با قسامه حق خود را اثبات کنید