مراجعه به پلیس فتا .دادسرا

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده مقداری تتر به حساب بانکیم واریز شد و مرتکب پولشویی با ارز دیجیتال شدم، و حساب باکنیم مسدود شد فردای اون رکز، از پلیس فتا زاهدان تماس گرفتند ک این مقدار پول از اقای ایکس بوده بهشدن برگردون پولو تا حساب باز بشه، من پولو برگردوندم اما حسابم هنوز مسدوده و پلیس فتا میگه پروندت رفته دادسرا، و حتی نه شماره پرونده دارم نه شماره دادسرا، من چجوری باید پیگیر بشم تا حسابم باز بشه؟ پلیس فتا زاهدان جوابگو نیستند.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید به صورت حضوری به دادسرای مربوطه مراجعه نمایید ویا منتظر باشید تا از طریق سامانه ثنا برای شما پیامک ارسال گردد