آیا امکان اعاده دادرسی وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و درود.ببخشید برادر بنده سال 98 محکوم به پرداخت سفته به مبلغ 10 میلیون شد.و پیگیری هن نکرد.الان در حدود 45میلیون تاخیر و تادیه هم اضافه شده.اما برادر بنده اعلام کردند قبل از تاریخ اجرای سفته مبلغی در حدود 6 میلیون واریزی داشته اند.آیا با این ادعا امکان جلوگیری از حکم را دارند که بعد بتوانند اعاده دادرسی کنند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر خیر امکان اعاده دادرسی وجودندارد وفقط برادرتان میتواند نسبت به آن 6 میلیون پرداختی علیه شان دعوای مطالبه وجه مطرح نماید.