استرداد لاشه و عدم‌ثبت آن

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده چندوقت پیش درسایت دیوار با یک نفر اشنا شدم که ادعا میکرد دربانک اشنا دارد وبا چک میتواند وام بگیرد بنده دوعددچک به مبلغ 115میلیون به ایشان دادم وهردورا ثبت کردم وبعدافهمیدم کلاهبردارهست بعداز چندروز رفتم بانک وچک را مسدود کردم و متوجه شدم چک اول را به نام پدرخود وچک دوم به نام خودش هست.بعداز یک هفته پدر این شخص که تازه فهمیده بود پسرش کلاهبرداری کرده هر 2لاشه چک را به من برگرداند ومن تحویل بانک دادم ولی چک ها راعودت نمیدن به نام خودم
الان ازلحاظ قانونی من باید چیکارکنم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقتی که چک در ید شماست این بدان معنیست که دیگر به شخصی بدهکار نیستید بانک می‌تواند مستند به لاشه چک‌ها آنها را باطل نماید