حق اتفاق و مزاحمت در آن

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام،قطعه زمین کشاورزی ازشخصی خریدم،کنارزمین جوی آب هست که چندقطعه زمین پایین دستی نسبت به این جوب حق ارتفاق دارند،بنده زمین راخریدم ولی جوی آب راکه حق ارتفاق چند نفربودرااززمین مورد معامله جداکردم ونخریدم،حالا بعد از7سال فروشنده ادعای مالکیت جوی اب راداردوبرای بنده ایجادمزاحمت مینماید،ازقبیل رفت وآمد بی مورددرجوب یاکاشتن بوته گل وامثال آن،آیاچنین ادعایی رامیتواند داشته باشد؟باتوجه به اینکه حق ارتفاق ازجوب رانیز ندارد.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،با توجه به این که جوی آب جهت استفاده تمام زمین های متصل به آن است قابل تملک نیست ،و از آن شخص می توانید به عنوان مزاحمت طرح دعوی کنید