مطالبه دیه از شرکت بیمه و راننده و صندوق تامین خسارات بدنی

دسته بندی : کیفری | دیه
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و درود
پسری دارم 21 ساله و دانشجوی در 16 فروردین امسال یکی از دوستانش با موتوری که تازه خریده بود او را پشت خود سوار کرده و در یکی از کنار گذر یکی از اتوبان های اصفهان به علت سرعت بالا و عدم توانایی در کنترل موتور توسط دوستش به شدت با جدول برخورد کرده و زمین می‌خورند
به علت سرعت بالای موتور پسرم از روی موتور پرتاب شده و سرش ضرب دیده جمجمه اش شکستگی کمی داشته و به لطف خدا ضربه مغزی زیاد خطرناک نبوده و بعد از سه روز در i.c.u د چهار روز در بخش جراحی مغز و اعصاب بستری بود،
اما فک پایین فرزندم از چند محل شکسته ، یکی از دندان‌ها و گونه راست نیز شکستگی دارد
شنبه گذشته طی یک جراحی 4 ساعته فک پسرم پیچ و پلاک شد و طبق دستور پزشک یکماه باید فک بسته باشد ،
آیا میتوانم از راننده موتور شکایت کنم اگر جواب مثبت هست چگونه؟با سپاس فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،اگر موتور سوار بیمه ثالث داشته باشد شما باید علیه موتور سوار و شرکت بیمه دادخواست مطالبه دیه بدهید ،و اگر نداشته باشد شما باید به طرفیت موتور سوار و صندوق تامین خسارات بدنی دادخوست مطالبه دیه کنید .