آیا مزاحمت خواهر برای پدر و مادرم قابل شکایت هست

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من پسر این خانواده هستم
خواهرم خیلی اوضاع خونه رو نابه سامان کرده
به طوری که پدر مادر بی گناه من رو کتک می زنند
و تهدیدشان می کند/
با مراجعه به روانپزشک هم مشکل رفع نشد /قصدش اینه که از خونه بره /و تنها زندگی کنه/آیا روش قانونی هستش که این فرد را ادب کرد وبا این فرد برخورد کرد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی پدرو مادر شما می‌توانند از او شکایت کنند و اگر خواهر شما بالای 18سال دارد میتواند مستقل شود مگر اینکه حکم حجر ایشان به دلیل مشکلات روانی از مقام قضایی گرفته شود