نظریه کارشناسی یک نفره و ۳ نفره ارسال گردد

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام راننده بیل مکانیکی هستم برای بارگیری گونی وکیسه داخل انباری رفتم که کیسه راداخل تریلی بریزم مقداری که بارزدم ازروی زمین اتش بلندشد که کارشناس یک نفره نظردادبراثرسیم بکسل که زیرباربوده است باتماس باناخن بیل جرقه زده وکیسه که حاوی گوگردبوده اتش گرفته وبنده رو30درصدمقصرکرده وکارشناس 3نفره بنده رو30درصدمقصرکرده ایاگناه بنده چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود در صورت اثبات سهم خطای کارفرما در جهت رعایت نکات ایمنی مرتبط با موضوع نتیجه کارشناسی در هیات 5 نفره در راستای تغییر میزان سهم خطای شما قابل اصلاح خواهد بود