آیا علاوه بر پرینت واریزی شاهد هم دارید ؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت وکلای گرامی سایت
بنده مردی 32 ساله متاهل هستم شغلم خرید فروش آهن هست برج 9سال 1402 خانمی از بنده درخواست کمک کرد ،قرار بود بره عمل میگفت خرج دعوا دکتر و اینکه طول دوره بهبودی 4 ،،5 ماه بود خرج خودشو کرایه خونه و فلان نداره و کسیم نداره تنها زندگی میکنه ،بنده قبول کردم کمکش کنم البته ب عنوان قرض خرجشو بدم تا بعد عمل بهتر که شد پس بده خودش میگفت همه رو نوشتم پس میدم(حدود 90 تومن رسید دارم به نام خودش ) ،بعد چند ماه ایشون بعتر شدن وقتی مطالبه پول حرفشو زدم حرفمون بالا کشید ،یک 5 تومن بهم زد و دیگر جواب تلفن نداد و گذاشت لیست سیاه ،آخرین حرفشم گفت حرف پولتو بزنی میگم باهام رابطه جنسی داشتی ،
سوالم اول اینکه آیا با استناد به پرینت بانکی میتونم مطالبه وجه کنم ؟و اینکه حرف این خانم چغد تو دادگاه میتونه موئثر باشه ،اگه تو دادگاه بگه باهام رابطه جنسی داشت چطور میشه ؟تاثیری در اینکه نتونم پولمو بگیرم داره؟؟بی زحمت ی توضیح مختصر بدین که میتونه تو دادگاه مطرح کنه یا نمیتونه و اگه مطرح کنه چغد تاثیر گذاره تو مطالبه وجه من

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود دادخواست مطالبه وجه به استناد پرینت واریزی ثبت نمایید اگر دلیلی بر بدهی شما به این خانم وجود نداشته باشد دادگاه خواسته شما را میپذیرند و خانم از باب داراش ن بلاجهت محکوم به استرداد وجه به شنا خواهند شد ادعاهای این خانم ارتباطی‌ با موضوع خواسته شما ندارد و این ادعا باید در دادگاه دیگریادعای ارتباط نامشروع را طرح و ثابت نماید