ثمن قرارداد چه میزان هست در قیاس با خسارت ؟ آیا قرارداد در ۳ نسخه تنظیم شده ؟ نسخه مربوط به املاک چقدر درج شده؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام در برج 11 /1402 یک واحد آپارتمان بصورت پیش خرید خریدارینمودم که در قسمت خسارت روزانه برای فروشنده مبلغ 200هزار تومان نوشته شده وبرای خریدار اشتباه 20000000دویست میلیون نوشته شده و متصعدی املاک چندین بار به فروشنده اعلام کرده که جهت اصلاح به اطلاع داده ولی فروشنده امتناع می و زرد ولی نامه عادی به اینجا نب داده که اشتباه از طرف املاک تحریر شده وحال فروشنده 2ماه تاخیر در پرداخت قسط رادارد و شکایت خسارت نموده البته یکی از شرایط پرداخت گرفتن کد رهگیری بوده که هنوزم انجام نشده ایا 200 میلیون تومان خسارت قاضی قبول داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اختلاف در عبارات مندرج در قرارداد قدر متیقین صحیح میباشد با توجه به اظهارات املاک به عنوان کاتب و نگارنده قرارداد ها می‌تواند قرینه و اماره جهت پذیرش این مهم باشد که مراد طرفین 200 هزار تومان بوده همچنین اگر خسارت روزانه 200 میلیون تومان در یک قرارداد به طور مثال 100 میلیاردی باشد قابل پذیرش هست لکن در یک قرارداد 1 میلیاردی خیر از منظر اصولی با اصل عدم زیاده خسارت 200 هزارتومانی در قرارداد قابل پذیرش هست