در اجرای احکام ابلاغ ها را رصد کنید و تاریخ اولین درخواست مسدودی حساب ایشان کی بود ه است؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده در سال 98-99مبلغ 400میلیون تومن به یکی از همکاران بازنشسته فرهنگیم دادم که باهم مشارکت کاری باهم داشته باشیم ودرقبال این مبلغ دوفقره سفته به مبلغ 400میلیون تومن از ایشان گرفتم ولی متاسفانه تا سال 1401بنده رو با روشهای مختلف سردواند و بالاخره در اون سال متواری شد و کلن ناپدید شد وبعد اون من بادوفقره سفته اش شکایت کردم و رای غیابی گرفتم در سال 1401بعداز مراحل قانونی رای به مرحله ی اجرارسید و توقیف اموال گرفتم که هیچی نداشت کسراز حقوقشو گرفتم ولی درآن سال کلاه کسی رو برداشته بود و بابت اون کسر میشد تا این ما فروردین که تمام شد و از اردیبهشت نامه بنده اجرا میشود اکنون بعد سه سال وکیل گرفته و تقاضای واخواهی نموده و در طی این سه سال جلب سیار و توقیف کل حسابهاشو داشتم و الان خارج از مهلت قانونی جهت واخواهی اقدام نموده و در یازدهم اردیبهشت جلسه در همین شعبه رای غیابی داریم وکیل ایشان در دلایلش تقاضای کارشناسی خط و سفته هارو داده. آیا بعد سه سال میتونه واخواهی بده و این تقاضا رو کنه؟ لطفا راهنمایی بفرمایین بنده در این جلسه چکار کنم ممنون.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود رای غیابی از تاریخ اطلاع قابل واخواهی ست بنا به توضیحات جنابعالی رای غیابی بود و قابلیت واخواهی دارد مگر اینکه شما ثابت کنید ک پیش تر از این خوانده اطلاع داشته و باید زودتر اقدام مینمود و واخواهی ایشان داخل در مهلت واخواهی نمیباشد ( مهلت واخواهی 20 روز از تاریخ اطلاع) دادگاه بدوا بررسی می‌کند آیا واخواهی صحیح بوده با خیر در صورت ‌پذیرش واخواهی می‌تواند وارد ماهیت شود و له دلایل و دفاعیات خوانده استفاده کند اگر دادگاه ارجاع به کارشناسی دهد مکلف به همکاری با دادگاه هستید در غیر قورت مستند از ادات دلایل سما خارج خواهد شد