واخواهی از حکم غیابی و نتیجه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

تاریخ دادخواست بدوی 7/4/1401وتاریخ تنظیم رای دادگاه 30/8/1401وتاریخ توقیف اموال 8/11/1401و تاریخ توقیف کلیه ی حسابهااز جمله حساب حقوقی و اولین جلب سیار 13/11/1401میباشد اکنون با توجه به اینکه ایشان از خیلی قبل میدانسته که رای به محکومیت دارد آیا بازهم میتواند تقاضای واخواهی و کارشناسی بکند؟ چون از حدود بیش از یک سال تا کنون حقوقش بابت این بدهکاری مسدودشده بود از رای غیابی و محکومیت خود مطلع بود لطفا رانمایی بفرمایین.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، درصورتی که 20 روز بعد از مشاهده رای اقدام به واخواهی نکرده باشد واخواهی ایشان رد میشود