دادخواست مطالبه ی وجه واریزی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر من پولی به کسی داده باشم بدون قرارداد که کاری برای من انجام بده ولی کاری نکند و پول من را هم پس نده به چه عنوانی باید ازشون شکایت کنم و چه مدارکی باید به دادگاه بدم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم باید دادخواست مطالبه ی وجه علیه وی ثبت کنید.مدارک هویتی خود و فیش یا رسید واریز مبلغ،متن پیام،شاهد و هر چیزی که دارید ارایه دهید.دادخواست خود را تنظیم و از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.