اخذ وام ازدواج و‌مسولیت های ان

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
در خصوص خرید وام ازدواج و فرزند آوری ثبت قرارداد انتقال امتیاز وام به ازای پرداخت مبلغ توافقی خرید به فروشنده در محضر اسناد رسمی به چه شکلی است؟ و آیا گرفتن سفته و مدارک فروشنده برای خریدار کافی است؟ در مجموع به عنوان خریدار وام چه موضوعاتی را باید رعایت کنم؟
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خرید وام غیر قانونی است اگر شما وام‌خریداری نموده اید باید مسولیت آن را قبول نمایید میتوانید یک‌قرارداد فی مابین بنویسید و بابت اینکه وام‌را به شما بدهد سفته بگیرید