شکایت از قاضی بابت عدم توجه به رای کمسیون پزشکی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. سال 89 بابت حادثه حین کار رای کمیسیون پزشکی قانونی گرفتم، و به حسب آن دادنامه بابت دیه گرفتم.
از عدم آگاهی و مطلع نبودن، الان متوجه شدم قاضی یک بند ا ز رای کمیسیون پزشکی قانونی را در دادنامه اصلا لحاظ نکرده و مغفول و ابتر مانده و دیه بابت آن بند اصلا لحاظ نکرده.
سوال 1 : الان در سال 1403 بابت آن بند مغفول مانده رای کمیسیون پزشکی قانونی سال 89 اقدام کنم، دیه به نرخ سال 1403 و به روز لحاظ میشود یا همان سال 89 لحاظ میشود؟
سوال 2: این مغفول مانده بند یک رای کمیسیون پزشکی قانونی در دادنامه قصور از جانب قاضی بوده و این قصور قاضی محرز است به تایید دادنامه شعبه پنج دادگاه تجدید نظر تهران، آیا میتوانم از قاضی بابت این قصور در دادگاه انتظامی قضات شکایت کنم و درخواست ضرر و زیان کنم؟ و اینکه نتیجه میدهد؟؟ باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی اگر بتوانید قصور قاضی را اثبات کنید بله امکان اخذ خسارت از وی هست