افترا و انتشار مطالب کذب

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
بنده پیج کاری دارم که در مورد کیک پزی و شیرینی پزی خانگی هست . چند روز پیش من یه پست گذاشتم که در مورد کار کردن یه قناد فکر کنم هندی بود که خیلی بد داشت کار میکرد و با دست کار میکرد و به شوخی زیرش نوشتم وقتی مشتری میگه چه خبره انقد گرون میگیری میرم از قنادی سرکوچمون میگیرم همین .
بعد این پست من خیلی ویوو گرفت و همه دیدنش حالا یه نفر اومد منو تهدید کرد که یا این پست پاک میکنی یا ابروتو میبرم و اینا بعد من خیلی محترمانه جوابشونو دادم گفتم من نه از شخص و جای خاصی اسم بردم نه فیلمی که گذاشتم مال ایران بوده مال یه کشور دیگه بوده اصلا و گفتم هررطور مایلیید و چون خیلی بی ادبی کردند بلاک کردم .
بعد این اقا که مال شهر دیگری هم هستن امروز استوری گذاشتن و از عکسا و فیلماس پیج من گذاشتن که ببینین چقدر بد داره کار میکنه و به ما میگه کثیف خودش تمیزه اینا من با اینا هم مشکلی نداشتم ولی اومده عکس دخترم که کوچیکه یه صحنه تو فیلم اقتاده بوده رو هم استوری کرده که ببینین بچه کثیف دست تو دماغشم بغلش واستاده من میتونم علیه ایشون اقدام قضایی انجام بدم یا اصلا همچین اجازه ای رو ندارم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر ایشون طبق گفته شما دارن بهتون افترا میزنن بله میتونید شکایت کنید. بهترین تصمیم اینه مطالب انتشار یافته رو برای وکیل بفرستید تا جرائم اتفاق افتاده رو بهتر تسخیص و اعلام کنند‌. اگر جزییات دیگه ای هست میتونید تماس بگیرید