اتهام وارده مبنی بر استفاده از سلاح گرم

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده قبلا گفتم که تو پمپ بنزین یکی با من درگیر شد به زن داداشم تعرض کرد و زدوخورد نداشتیم من با یه اسلحه پلاستیکی ایشون رو ترسوندم و فرار کردیم الان ابلاغیه اومده که شما متهم به استفاده از اسلحه شدین البته ایشون مارو تهدید هم میکرد من با خانوادم تو راه مسافرت به قم بودیم امکان داره بنده رو بازداشت کنن یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر در ابلاغیه چیزی مبنی بر به همراه داشتن سند یا وثیقه یا کفیل نیومده باشه قصدی بر بازداشت کردن شما ندارند در جلسه اول اگر بنا بر بازداشت باشه ابتدا بازداشت میکنن بدون ابلاغ یا اعلام میکنند با خودتون موارد بالا رو بیارید مجدد ابلاغیه رو دقییق بخونید