خیانت در امانت و طرح دعوا

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر در شرکتی 4سال مشغول ب کار بودم و برج 12سال 1402از شرکت ب طور کلی خارج شدم
از برج 10پارسال متاسفانه ب اشتباه به یک سری از مشتری ها شماره حساب شخصی دادم بابت واریز و الان رئیس شرکت از مسئله باخبرشدن و شکایت کردن و میخواستم بدونم چه اقدامی کنم تا بهم کمک کنه؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که از طریق کارشناسی محاسبه شود که شما بابت واریز وجوه شماره حساب مشتری‌ها داده‌اید و از این طریق وجوهی را تحصیل نموده‌اید ی‌توانند علیه شما طرح دعوای خیانت در امانت یا تحصیل مال نامشروع نمایند