مطالبه خسارت قراردادی

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام یک واحد آپارتمان بصورت پیش خرید خریدارینمودم که در قسمت خسارت روزانه برای فروشنده مبلغ 200هزار تومان نوشته شده وبرای خریدار اشتباه دویست میلیون تومان که متصعدی املاک هم نامه دا ده که اشتباه از طرف املاک تحریر شده کل ثمن معامله حدود 6میلیارد می باشد وقرار بوده همزمان با اجرای سقف آخر مبلغ یک میلیارد تومان قسط پرداخت شود درصورت گرفتن کد رهگیری که نصف مبلغ در سقف دوم واریز شده الباقی مبلغ حدوا 2ماه تاخیر در پرداخت داشته درضمن هنوز کد رهگیری اخذ نشده حال فروشنده شکایت خسارت نموده ایا خسارت 200 میلیون تومان مورد قبول قرار میگیرد سا خیر وایا خللی وارد میشود مثلا فسخ قرارداد تا الان 3 میلیارد پرداخت شد و تاریخ عقد قرارداد برج 11سال1401 بود با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.اگر سهوا املاک عدد را اشتباه نوشته باید در ذیل قولنامه ودر قسمت توضیحات آن را اصلاح کرده و به امضای دو طرف می رسید در خصوص پرداخت خسارت هم اگر بر خلاف مفاد قرارداد عمل شده می تواند طرف مقابل تقاضای خسارت نماید