صدور حکم بر تخلیه عین مستاجره

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده 5 ماهه که خانه ای رو اجاره کردم با مبلغ 10 میلیون اجاره و 60 میلیون پیش پول
سه ماه اول قادر به پرداخت اجاره نبودم و خانم صاحب خانه دائما تهدید و شکایت میکرد تا اینکه جدیدا پول لازم بود و 25 میلیون ازم پول گرفت و تمام هزینه های اب‌ و برق و گاز و شارژ ساختمان را پرداخت کردم
این خانم در این مدت یکبار اب واحدمونو قطع کرد و فلکه اب رو قفل کرد و الان هم اومده تهدید میکنه که ابلاغیه دادگاه گرفتم باید هفت روزه تخلیه کنین و گرنه میندازمتون تو کوچه
میخواستم بدونم با این شرایط میتونه حکم تخلیه بگیره و مارو بیرون کنه از ساختمون؟مچکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر از شما اجاره علی الحساب دریافت نموده عملاً در قرارداد اجاره با شما پایبند بوده و امکان تخلیه بدین صورت را نخواهد داشت مگر اینکه ابتداً فسخ اجاره نامه را بخواهد و سپس تخلیه را که آن هم حداقل 4 ماه زمان خواهد برد