نحوه محاسبه خسارت در قرارداد

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام یک واحد آپارتمان بصورت پیش خرید خریدارینمودم که در قسمت خسارت روزانه برای فروشنده مبلغ 200هزار تومان نوشته شده وبرای خریدار اشتباه دویست میلیون تومان که متصعدی املاک چندین بار به فروشنده اعلام کرده که جهت اصلاح به اطلاع داده ولی فروشنده امتناع می و زرد ولی نامه عادی به اینجا نب داده که اشتباه از طرف املاک تحریر شده کل ثمن معاحدود 6میلیارد می باشد وقرار بود که2 میلیارد همزمان بانوشن قرار دا پرداخت شده و یک میلیارد قرار بوده همزمان با اجرای سقف آخر پرداخت شود درصورت گرفتن کد رهگیری که نصف مبلغ در سقف دوم واریز شده الباقی مبلغ حدوا 2ماه تاخیر در پرداخت داشته درضمن هنوز کد رهگیری اخذ نشده حال فروشنده شکایت خسارت نموده ایا خسارت براساس دویست میلیون تومان است یا دویست هزار ایاخللی مباینامه ویا فسخ وارد نمی شود با تشکر در ضمن یکبار دیگه ازشما سوال نمودم متاسفانه جواب ندادی باز تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید املاک را به عنوان شاهد به دادگاه معرفی نمایید تا مبلغ صحیح خسارت قراردادی را تایید کند