فروش مال غیر ورای دادگاه در خصوص آن

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ملکی را سال 96خریدیم وقرارداد ساخت هم با فروشنده بستیم. عمل نکرد رای دادگاه گرفتیم و حکم داوری: ملک را بدون قرار ساخت و با مبلغی که باید به ما پرداخت میکرد به ما دادند . پول نداد. ملکی از فروشنده(ا) را بابت مبلغ توقیف کردیم. از دادگاه برایمان پیام امد که زمین ما شکایت از این فروشنده ما دارد و ادعا دارد که فروشنده (1) فروش مال غیر کرده . و زمان قرارداد اون فرد یک سال از ما جلوتر هست یعنی سال 95 هست. ما هم به عنوان مطلع در جریان بودیم و لی حتی اسم ایشان را هم نمیدانستیم . حدود 5-6 ماه پیش پیام آمد پرونده اون شاکی بسته شده است. از دادگاه راجع به روند پرونده پرسیدیم که نتیجه چه شد؟ گفتند اگر خبر خاصی بود شما مطلع میشدید. ما هم زمین را با نصف قیمت به جهت رهایی از آزارهای فروشنده (1) فروختیم که هنوز روند پرداختها کامل نشده. و فقط یک چک پاس شده. و بقیه چکها را هم خریدارمان در سیستم بانکی اش ثبت نکرده . هفته پیش از دادگاه پیام آمد که پرونده شکایت شاکی مجددا باز شده و کارشناس دادگستری با ما تماس گرفت که دادگاه به شاکی رای داده است . الان تکلیف ما در دو جهت اول مالکیت خودمان ودوم فروش زمین چیست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.اگر مبایعه نامه شاکی مقدم بر شما است ایشان می تواند درخواست ابطال معامله خرید زمین از سوی شما را نماید ودر صورت ابطال معامله شما معاملات بعدی شما هم باطل می گردد.در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم