برای طرح دعوا چگونه اقدام نماییم؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من قبلا در مورداین موضوع طرح سوال نمودم واینکه این واحد اذیت وآزار سلب آسایش وتحریک افراد مثل خودشان در ساختمان به پرداخت نکردن شارژتشویق می کنند و خودشان هم 3 دوره بابت پرداخت نکردن در شورا حل اختلاف طرح شکایت شده واینکه ایشان درساختمان بخاطر ماینر و واختلاف با چندین همسایه داشتن وهر دفع برای پرداخت نکردن شارژ بهانه دارند لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه این شکایات باید مطرح شود ولازم به ذکر است ایشان حاضر به گفتمان نیستند و اظهار نامه فرستادن برای ایشان بی فایده می باشد این شکایت در دفتر قضایی صورت گیرد با موضوعات بیان شده بهتر است یا 110 چون شارژ مربوط به شورا حل اختلاف ما نمیتوانیم شکایت جداگانه جداگانه برای ایشان طرح کنیم شما بفرمایید با بیان این مسائل چکونه شکایت نماییم عاجزانه از شما تقاضا میشود رانمایی بفرمابید .....

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ موضوع عدم پرداخت شارژ ساختمان حقوقی بوده و خارج از وصف کیفریست ک در کلانتری و دادسرا مطرح گردد در اینباره میبایست دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی ب ثبت برسانید و الزام ایشان را ب پرداخت شارژ بخواهید تا شورای حل اختلاف ب موضوع رسیدگی و مبادرت ب صدور رای نماید که ضمانت اجرایی لازم را خواهد داشت.میتوانید پیشنهاد تنظیم دادخواست را از طریق درخواست های حقوقی سایت مطرح نمایید تا انجام شود نیازی ب پیگیری از کلانتری نیست مگر عنوان مجرمانه ای واقع گردد و شکواییه ب ثبت برسد موید باشید