نحوه استرداد ثمن به علت معیوب بودن خودرو

دسته بندی : حقوقی | استرداد ثمن معامله
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یه ماشینی رو تو دیوار دیدم، با مکانیک رفتم برای مشاهده، مکانیک تایید کرد و 5 تومن بیعانه برای مالک ریختم.
روز بعد ساعت 11:45 مبلغ 300 تومن براشون ریختیم از طریق ساتنا و نرفتیم چیزی رو مبنی بر اینکه معامله ای بینمون هست ننوشتیم و قرار بود فردایی این آقا به ما وکالت بده بریم برای تعویض پلاک.
این اقا گفتند که ماشین دارای 3 یا 4 لکه رنگ که بلافاصله و متاسفانه بعد از انتقال پول (کمتر از یکساعت) با مشخص شدن نتیجه کارشناسی(مشخص شد تمام رنگه و شاسی ها ضربه دارند) گفتم من این ماشین رو نمیخوام و گفتند که پول رو میدن تا اینکه دیروز دوباره زنگ زدم گفتند نصف پول جور کردن و منتظر مابقی هستند.
این آقا از ما 100 تومن سفته داره و قرار بود 50 تومن شرایطی پرداخت کنیم. ضمنا مبلغی که ساتنا شده به حساب یک شخصی دیگری بوده که اون فرد(مالک) خودش مشخصات رو وارد کرده و من هیچ صنمی با اون شخصی که براش مبلغ واریز شده ندارم.
حال حاظر من تنها مدرکی که از معامله دارم چندین وویس و رسید انتقال بیانه و ساتنا و تاریخچه تماس های متعدد با اون شخصه، چطور باید عمل کنم تو این مورد؟ شکایت کنم یا چجوری پولو بگیرم ازش؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دادخواست فسخ بیع را بعلاوه استرداد ثمن به طرفیت فروشنده و صاحب حساب ارایه بدهید و با استناد به مدارکی که دارید و شهودی که هست ( مکانیک ) ادعای خود را اثبات نمایید .