آیا در ارتکاب فعل محرمانه از سوی ایشان اطمینان دارید؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانمم من با بچه 5 ساله دختر در حال دزدی و کلاهبرداری از عموم به شیوه کارت بکارت جعلی داره انجام میده وچندین بار شکایت شده از شون ومن هم با تحدید و خواهش که زندگی مارو خراب نکن با پدر ومادرش هم گفته شده فقط نگران آینده بچه ام هستم چندبار هم میخواستم ازش طلاق بگیرم ولی دلم نیمده
ولی برای خودش سر کش شده چون من هم میرم سر کار نمیتونم همیشه برم دنبالش بدون اجازه من میره بیرون با بچه خواهشمند کمکم کن ید تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر اطمینان دارید اقدامات همسرتان جرم بوده و به واسطه این اقدام علاوه بر اینکه به خودشان آسیب میرساند ممکن است فرزند شما هم در امنیت نباشد باید دلسوزی را کنار گذاشته و به جد اعلام کنید گزارش اقدامات ایشان را به مرجع انتظامی و فتا و … خواهید داد تا با تهدید شما از ورود ضرر بیشتر جلوگیری نموده باشید همچنین جهت کمک به ایشان با تراپیست مشورت کنید تا راهکار های لازم جهت مواجهه با ایشان و حل مساله و رضایت بر حضور ایشان در جلسات تراپی را به شما بدهند باشد که اثر بخش واقع گردد