وقوع حادثه در ماه حرام نبوده است؟

دسته بندی : کیفری | دیه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
مبلغ دیه این دونفر چقدر میشه تاریخ ابلاغ هم به تاریخ 1403/02/02
1)پرداخت چهار پنجم ازیک پنجم آز یک دوم دیگه کامل بابت شکستگی ثلث فوقانی بازوراست که تحت عمل جراحی تعبیه ابزار ارتوپدی قرار گرفته و 3 هزارم دیه کامل بابت کبودی بازوی راست
2) و به پرداخت سه فقره از چهار پنجم یک پنجم یک دوم دیه کامل بابت شکستگی ثلث تحتانی استخوان زند افضل ساعد راست و شکستگی ثلث تحتانی استخوان زند اعلی ساعد است و شکستگی ثلث تحتانی استخوان نازک نی ساق چپ بدون عمل بهبود یافته و یک و نیم هزارم دیه کامل بابت کبودی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر اساس اعلام قوه قضاییه نرخ دیه در 1403 مبلغ 1200 میباشد بر این اساس مبلغ 96 میلیون دیه کامل شکستگی 3600 کبودی بازوی راست 288 م بابت 3فقره 1/800بابت کبودی مجموعا 389/400میلیون