شراکت در مغازه باتوجه به موضوع ارسالی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام بنده و پدر مرحومم به مدت 52 سال در یک مغازه کار می کردیم و هر ماه نصف درآمد خود را به صاحبش می دادیم و می دهیم. هیچ قراردادی هم از ابتدا بین ما نبوده و بر مبنای اعتماد متقابل بود. اکنون صاحب مغازه می خواهد مغازه را بفروشد. میخواستم بدانم ما چه حقی داریم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر بتوانید شراکت را اثبات نمایید میتوانید سهیم باشید یا با واریزی ها ادعای خرید اقساطی مغازه را کنید