سلام .من یک خانمی هستم استاد کار خیاطی وتولیدی.به دعوت اقای که می خواست کار راه بندازه

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .من یک خانمی هستم استاد کار خیاطی وتولیدی.به دعوت اقای که می خواست کار راه بندازه به ارومیه اومدم فرد مذکور هزینه کرده وتولیدی رو گذاشته ولی الان به عنوان های متعدد منواذیت میکنه درخواست نامعقول داره و کلامی وفشار روانی منو اذیت میکنه .وقتی هم که می خوام برم با قرار داد دستی که بینمون نوشتیم منو تهدید میکنه.راهنمای خواستم ببینم از لحاظ قانونی چیکار میتونم بکنم.شکایت میتونم بکنم درضمن دو ماهه من اومدم هنوز حتی یه بنر نزدن ودائم میگن که دارن هزینه میکنن و فلان وفلان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر شما را تهدید یا برایتان مزاحمت ایجاد می نماید در صورت وجود ادله و امارات مانند متن پیام و... می توانید علیه ایشان اقدام به شکایت کیفری نمایید در خصوص مشکلات ناشی از کار می توانید به اداره کار محل مراجعه نمایید .. در این خصوص قرار داد فی مابین باید بررسی گردد .موفق باشید.در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید