طرح دعوی حقوقی یا کیفری حق مسلم هر فردی است

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر کسی از دست کسی بیخود شکایت کنه و به دادگاه بکشه چطور ادعای شرف بکنه لطفا راهنمائی بفرمائید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود دادخواهی مطابق اصل 34 قانون اساسی حق مسلم هر فردی است لذا صرف طرح شکایت علیه دیگری نمیتواند موجب این گردد که شما اعاده حیثیت نمایید اگر ادله کافی داشته باشید که شاکی با علم به مجرم نبودن شما برای بردن ابروی ما شکایت نموده و در اثر شکایت منجر به رفتن ابروی شما شده است میتوانید اعاده حیثیت نمایید