اعتبار اقرارنامه در قانون و پس از فوت مقر

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام پدرم یک واحد آپارتمان را از طریق اقرارنامه غیر مالی در دفتر اسناد رسمی به من واگذار کرده بدون اینکه پولی دریافت کند به خواست و میل خودش بوده است ومتن اقرار نامه به شرح زیر است در تاریخ ذیل حاضر گردید آقای() نامبرده فوق الذکر بعد الحضور به موجب این سند اقرار و اعتراف صریح نمودبر اینکه تمامت ششدانگ یک دستگاه آپارتمان(طلق) به شماره 15514فرعی از 46 اصلی قطعه تفکیکی مفروزو مجزا شده از 4874فرعی بخش 12 () استان تهران به مساحت72/02متر مربع واقع در طبقه 2به انضمام پارکینگ قطعه 2به مساحت 10/8متر مربع واقع در سمت شرقی همکف با قدرالسهم از عرصه و سایر مشاعات مشترکات طبق قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی آن طبق 1 جلدسند مالکیت به شماره ثبت86164دفتر 217 صفحه 614 در دفتر املاک اسلامشهر به ثبت رسیده است رابه آقای () نامبرده فوق الذکر واگذار نموده و کلیه ثمن‌ مورد معامله را دریافت نموده و هیچ گونه حق وطلب و ادعا و اعتراضی در این زمینه نداشته و درصورت ابراز ازدرجه اعتبار ساقط و کان لم یکن طلقی خواهد شدخواستم بدانم این اقرارنامه معتبر است یا صلح عمری تا در نبود پدرم راحتتر بتوانم سند بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، اقرارنامه معتبر است ولی بعد از فوت پدر شما با ارائه این اقرارنامه میبایست مالکیت خود را در دادگاه اثبات کنید تا بتوانید سند بگیرید، برای اینکه بعدا مشکلی پیش نیایدبهتر است ملک را به شما صلح نماید در صورت صلح، بعد از فوت برای تنظیم سند نیاز به اقدام قانونی دیگری ندارید.